Πληροφορίες Εγγραφής FITin30′

Αυτή είναι η συνδρομητική ιστοσελίδα του Online Προγράμματος Μεταμόρφωσης 12 Εβδομάδων FITin30′.
Για τις κανονικές και υπέρβαρες γυναίκες αλλά κι άντρες (με ΔΜΣ έως 34 το μέγιστο), που θέλουν να χάσουν το περιττό τους λίπος και να αποκτήσουν μια πολύ καλή φυσική και σωματική κατάσταση, το FITin30′ είναι το ΠΡΩΤΟ (ίδρυση Μάρτιος 2015) Πρότυπο Ελληνικό Online Coaching Πρόγραμμα Άσκησης και Διατροφής, που τις βοηθάει να χάσουν μέχρι 12 κιλά λίπους και να αποκτήσουν ένα σφικτό, άπαχο και fit σώμα μέσα σε 12 εβδομάδες.
Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά πολύπλοκα και χρονοβόρα προγράμματα γυμναστικής, το FITin30′ συμπεριλαμβάνει σύντομη, αποδοτική κι αποτελεσματική γυμναστική στο σπίτι με online βίντεο, με μόνο εξοπλισμό το βάρος του σώματος κι ένα λάστιχο γυμναστικής. Οι προπονήσεις του FITin30′ είναι κατάλληλες για όλα τα επίπεδα, και χαρακτηριστικό τους είναι το κατοχυρωμένο CombiFit™: ο αρμονικός συνδυασμός πάνω από 10 διαφορετικών προγραμμάτων γυμναστικής σε 1 πρόγραμμα (προπόνηση κυκλική, διαλειμματική, αντοχής, ενδυνάμωσης, ευλυγισίας, κινητικότητας, κορμού, πολεμικών τεχνών, νευροκινητικότητας, ισορροπίας) προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων και σταδιακή αύξηση του επιπέδου.
Με το FITin30′, μονο με 30 λεπτά, 3 φορές την εβδομάδα, στην ανεση του προσωπικού σου χώρου, την ώρα που εσύ μπορείς, μπορείς να έχεις ένα αποτέλεσμα και στους 5 παράγοντες της φυσικής σου κατάστασης (καρδιαναπνευστική αντοχή, μυική δύναμη, ευλυγισία, νευρομυική συναρμογή, μεταβολισμός λιποδιάλυσης), ισάξιο με 1μιση ώρα σχεδόν καθημερινής συμβατικής προπόνησης στο γυμναστήριο (διάδρομος, όργανα κλπ.).
Επίσης, το FITin30′ συμπεριλαμβάνει κορυφαίου επιπέδου διατροφικό πρόγραμμα για απώλεια λίπους, σχεδιασμένο να επιταχύνει το μεταβολισμό της λιποδιάλυσης, να αυξήσει την ενεργεια και να εξισορροπήσει φυσικά τις ορμόνες, χωρίς να είναι ακριβό, χρονοβόρο ή δύσκολο στην ετοιμασία του.
Οι συμμετέχοντες γίνονται μια online ομάδα και έτσι μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους και να λαμβάνουν συνεχή υποστήριξη κι εμψύχωση μέσα στο Πριβέ Online Group μας.
Το FITin30’ τρέχει 4 φορές κάθε χρόνο για 12 εβδομάδες, με συμμετοχές από Έλληνες σε όλο τον κόσμο, με συγκεκριμένη ημ/νία έναρξης και λήξης.
Τα διαθέσιμα βίντεο που βλέπουν τα μη-μέλη σε αυτή τη σελίδα, είναι απλά ένα πολύ μικρό δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς στην οποία έχουν πρόσβαση τα μέλη αυτής της σελίδας.
Για να ενημερωθείς όταν θα ξεκινήσει το επόμενο Online Πρόγρaμμα Μεταμόρφωσης 12 Εβδομάδων FITin30′ και να μπεις στη λίστα αναμονής, βάλε την κύρια διεύθυνση email σου στην φόρμα ΕΔΩ. Θα πάρεις επίσης δώρο χρήσιμα βίντεο και άρθρα σχετικά με την απώλεια βάρους/λίπους και τη βελτίωση της σωματικής και φυσικής σου κατάστασης.